Minik Cadı Kişiye Özel Köpük 6 Adet

Minik Cadı Kişiye Özel Köpük 6 Adet

137,14 TL KDV Dahil
14,73 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
CEGJTWY6
Kategori
Bu Ürünü Paylaş

Minik Cadı Temalı Kişiye Özel Köpük

 

Ürün Özellikleri

Özellikler : 7 cmx11 cm Ölçülerinde / 6 Adet

 

En eğlenceli anıları şahit olan köpükler, doğum günü organizasyonlarında verebileceğiniz en özel hediyelikler arasında bulunur. Baloncuk çıkaran oyuncak olarak da tanımlanabilen köpükler, üflendiğinde ışığın yansıması ile özel bir parlaklığa sahip olan baloncuklar çıkarılmasına olanak sağlar. Dış bölümü istediğiniz fotoğraf ve yazı ile kaplanabilen minik cadı köpük baloncuk konsepti, diğer konseptler ile birlikte sizlere sunuluyor. Sabun köpüğü oyuncak, her yaştan bireyin görmekten keyif alacağı ve eğleneceği bir oyuncaktır. Doğum günü hediyesi olarak dağıtabileceğiniz bu hediyelikler ve çok daha fazlası için web sitemizin tüm kategorilerini ziyaret edebilirsiniz!


Kişiye Özel Ürünlerde Yazı ve Fotoğraf Ekleme İçin

Sipariş Esnasında Karşınıza Çıkacak olan Müşteri Notu ve Sipariş Resmi Bölümüne Kendiniz Yükleyebilir veya Siparişiniz Sonrasında Whatsapp 05304400880 ya da E-mail destek@dogumguncu.com yolu ile de bize iletebilirsiniz.

 

Resim Tavsiyeleri

Resimler ile Oynamadan Orjinal Hali ile Gönderiniz. Gerekli Düzeltme işlemleri Tasarım Ekibimiz Tarafından Yapılacaktır. Açık Havada Yakından Çekilmiş Fotoğraflar Ürün Resim Kalitesini Önemli Ölçüde Arttıracaktır.  

Siparişiniz Hazırlanırken, Tasarım Ekibimiz Whatsapp veya Bize Ulaştığınız iletişim Yolu ile Sizinle iletişim Kurarak Ürün Görsellerini Sizinle Paylaşıp Onayınız Sonrası Baskıya Alınacaktır!

Acil Olan Siparişlerinizde Size Sırada Öncelik vermemiz için Lütfen Tarafımıza Bilgi Veriniz.


Minik Cadı Kişiye Özel Köpük 6 Adet Minik Cadı Kişiye Özel Köpük 6 Adet, 137,14 TL CEGJTWY6 Minik Cadı Kişiye Özel Köpük 6 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.