Minik Cadı Kişiye Özel Şeker 6 Adet

Minik Cadı Kişiye Özel Şeker 6 Adet

114,41 TL KDV Dahil
12,29 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
NPWX2568
Bu Ürünü Paylaş

Minik Cadı Temalı Kişiye Özel Şeker 

 

Ürün Özellikleri

Malzeme : 10 cm Ölçülerinde / Meyve Aromalı / 6 Adet

 

Minik cadı şeker, en az bebekler kadar pozitif enerji yayar. Minikler kadar tatlı mı tatlı olan minik cadı bebek şekeri seçenekleri erkek ve kız bebeklerine özel olarak üretilir. Bütçeniz için en uygun olan zengin doğum günü şekerleri gamına sahip olan hediyelik lolipop şeker seçeneklerini hem kendi doğumunuz esnasında tercih edebilir hem de sevdiklerinizin doğum odasına götürebilirsiniz. Yakınlarınıza ikram etmek için tercih edebileceğiniz minik cadı temalı bebek şekeri, birinci sınıf malzemelerden imal edilmiştir. Sağlıkla ve tazelikle sizlere ulaşan minik cadı şeker, görsel açıdan da oldukça doyurucudur. Siz de hem kendinizi hem de sevdiklerinizle mutlu etmek için erkek ve kız bebeklerine özel olarak üretilen resimli minik cadı lolipop şeker alternatifleri arasından tercihte bulunabilir ve tek tıkla ı̇simli lolipop şeker siparişinizi oluşturabilirsiniz!

 

Kişiye Özel Ürünlerde Yazı ve Fotoğraf Ekleme İçin

Sipariş Esnasında Karşınıza Çıkacak olan Müşteri Notu ve Sipariş Resmi Bölümüne Kendiniz Yükleyebilir veya Siparişiniz Sonrasında Whatsapp 05304400880 ya da E-mail destek@dogumguncu.com yolu ile de bize iletebilirsiniz.

 

Resim Tavsiyeleri

Resimler ile Oynamadan Orjinal Hali ile Gönderiniz. Gerekli Düzeltme işlemleri Tasarım Ekibimiz Tarafından Yapılacaktır. Açık Havada Yakından Çekilmiş Fotoğraflar Ürün Resim Kalitesini Önemli Ölçüde Arttıracaktır.  

Siparişiniz Hazırlanırken, Tasarım Ekibimiz Whatsapp veya Bize Ulaştığınız iletişim Yolu ile Sizinle iletişim Kurarak Ürün Görsellerini Sizinle Paylaşıp Onayınız Sonrası Baskıya Alınacaktır!

Acil Olan Siparişlerinizde Size Sırada Öncelik vermemiz için Lütfen Tarafımıza Bilgi Veriniz.



Minik Cadı Kişiye Özel Şeker 6 Adet Minik Cadı Kişiye Özel Şeker 6 Adet, 114,41 TL NPWX2568 Minik Cadı Kişiye Özel Şeker 6 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.