Okyanus Kişiye Özel Kitap Ayracı 6 Adet

Okyanus Kişiye Özel Kitap Ayracı 6 Adet

91,53 TL KDV Dahil
9,83 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
AGLRSUZ5
Bu Ürünü Paylaş

Okyanus Temalı Kişiye Özel Kitap Ayracı

 

Ürün Özellikleri

Malzeme : 6x17 cm ölçülerinde / 250 gr Kuşe / 6 Adet / Çift Yön Baskı Pvc Kaplama

 

Hem kültürünüzü yansıtmak hem de insanları okumaya teşvik etmek için tercih edebileceğiniz en güzel dağıtmalık hediye, kitap ayracıdır. Bu ayraçlar kişiselleştirilebilir olduğu için üzerine fotoğraf veya isim yazdırabiliyorsunuz. Okyanus kitap ayracı formunda da sahip olabileceğiniz ayraçlar, birbirinden farklı konseptler ile sizlere sunuluyor. İstediğiniz her alanda kitap ayracı fotoğraflı alternatiflerini değerlendirerek insanların kitap okudukları zaman nerede kaldıklarını unutmamak için sizin fotoğrafınızı kitap arasına sıkıştırdıklarını düşünün Ne kadar da sevimli değil mi? Siz de kitap ayracı isme özel istiyorsanız hemen siparişinizi verin!


Kişiye Özel Ürünlerde Yazı ve Fotoğraf Ekleme İçin

Sipariş Esnasında Karşınıza Çıkacak olan Müşteri Notu ve Sipariş Resmi Bölümüne Kendiniz Yükleyebilir veya Siparişiniz Sonrasında Whatsapp 05304400880 ya da E-mail destek@dogumguncu.com yolu ile de bize iletebilirsiniz.

 

Resim Tavsiyeleri

Resimler ile Oynamadan Orjinal Hali ile Gönderiniz. Gerekli Düzeltme işlemleri Tasarım Ekibimiz Tarafından Yapılacaktır. Açık Havada Yakından Çekilmiş Fotoğraflar Ürün Resim Kalitesini Önemli Ölçüde Arttıracaktır.  

Siparişiniz Hazırlanırken, Tasarım Ekibimiz Whatsapp veya Bize Ulaştığınız iletişim Yolu ile Sizinle iletişim Kurarak Ürün Görsellerini Sizinle Paylaşıp Onayınız Sonrası Baskıya Alınacaktır!

Acil Olan Siparişlerinizde Size Sırada Öncelik vermemiz için Lütfen Tarafımıza Bilgi Veriniz.


Okyanus Kişiye Özel Kitap Ayracı 6 Adet Okyanus Kişiye Özel Kitap Ayracı 6 Adet, 91,53 TL AGLRSUZ5 Okyanus Kişiye Özel Kitap Ayracı 6 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.