Okyanus Kişiye Özel Peçete Sargısı 6 Adet

Okyanus Kişiye Özel Peçete Sargısı 6 Adet

27,00 TL KDV Dahil
2,90 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
BDJP3569
Kategori
Bu Ürünü Paylaş

Okyanus Temalı Kişiye Özel Peçete Sargısı 

 

Ürün Özellikleri

Malzeme : 5 cmx20 cm Ölçülerinde / 170 gr Kuşe /  6 Adet

 

Doğum günü organizasyonlarının daha profesyonel bir görünüme kavuşması için her şeyin tam olması gereklidir. Okyanus peçete sargısı, bu organizasyonların tamamlayıcı unsurlar arasındadır. Peçete kağıdı ile renkler, desenler ve konsepte uyumlu diğer parti malzemeleri ile bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Üzerinde doğum günü sahibinin resimlerinin bulunduğu resimli peçeteler, organizasyona eğlence ve şıklık katacak. Siz de ihtiyacınız olan doğum günü peçetesi için hemen web sitemizi ziyaret edebilir ve doğum günü konseptini tamamlayan diğer parti malzemelerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun hızlı kargo avantajıyla hayalini kurduğunuz polis temalı doğum günü partisine kavuşursunuz!


Kişiye Özel Ürünlerde Yazı ve Fotoğraf Ekleme İçin

Sipariş Esnasında Karşınıza Çıkacak olan Müşteri Notu ve Sipariş Resmi Bölümüne Kendiniz Yükleyebilir veya Siparişiniz Sonrasında Whatsapp 05304400880 ya da E-mail destek@dogumguncu.com yolu ile de bize iletebilirsiniz.

 

Resim Tavsiyeleri

Resimler ile Oynamadan Orjinal Hali ile Gönderiniz. Gerekli Düzeltme işlemleri Tasarım Ekibimiz Tarafından Yapılacaktır. Açık Havada Yakından Çekilmiş Fotoğraflar Ürün Resim Kalitesini Önemli Ölçüde Arttıracaktır.  

Siparişiniz Hazırlanırken, Tasarım Ekibimiz Whatsapp veya Bize Ulaştığınız iletişim Yolu ile Sizinle iletişim Kurarak Ürün Görsellerini Sizinle Paylaşıp Onayınız Sonrası Baskıya Alınacaktır!

Acil Olan Siparişlerinizde Size Sırada Öncelik vermemiz için Lütfen Tarafımıza Bilgi Veriniz. 



Okyanus Kişiye Özel Peçete Sargısı 6 Adet Okyanus Kişiye Özel Peçete Sargısı 6 Adet, 27,00 TL BDJP3569 Okyanus Kişiye Özel Peçete Sargısı 6 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.